За поредна нощ в украинската столица е била задействана система за противовъздушна

...
За поредна нощ в украинската столица е била задействана система за противовъздушна
Коментари Харесай

Обстрел на Киев и тази нощ, пламна жилищна сграда

За поредна нощ в украинската столица е била задействана система за противовъздушна защита - заради опасност от нахлуване с дрон, оповестиха от регионалната военна администрация в Киев. По данни на управляващите падащи парчета в столичния квартал Днепровски са довели до пожар на покрива на многоетажна постройка.
Прочетете още
Кметът на Киев Виталий Кличко написа, че пожарът е избухнал  " на покрива на 9-етажна постройка в един от жилищните блокове в квартал Днепровски ".

Според началника на Киевската военноокръжна администрация Сергей Попко пожарът на повърхност от около 80 кв.м на покрива на жилищната постройка се локализира.

Властите към момента не оповестяват за потърпевши.

Попко сподели още, че падащи парчета са регистрирани на няколко улици в Дарницки и Соломенски регион на Киев.

Единадесетата въздушна офанзива на Киев от началото на май завърши с унищожаването на всички ирански дронове, изстреляни по столицата от силите за противовъздушна защита, заяви ръководителят на военната администрация на Киев Сергей Попко.

По думите му вследствие на рухването на парчета в Печерския регион на Киев са повредени прозорците на жилищна постройка, развалени са пътни настилки и коли в Соломенския регион, развалени са здания на бензиностанции и паркирани коли в Дарницкия регион, а " в жилищна постройка в Днепровския регион е избухнал пожар, който е сподавен ".

По-рано през нощта кметът на Киев Виталий Кличко заяви, че вследствие на падащи парчета е избухнал пожар " на покрива на 9-етажна постройка в една от жилищните здания " в Днепровския регион на украинската столица.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР